Hyvää Juhannusta vaa kaikille! :)

Ensin varmaankin Tessun selkäkuulumiset.
Selkä ei ole oireillut koko viikkona ja Tepsu on ollut reipas itsensä. Huomenna se saa viimeisen kerran kipulääkkeen (siitä 10vrk kuurista), joten sitten vasta näkee sen todellisen tilanteen, mutta nyt ainakin Tessu on voinut vallan erinomaisesti. Tahtoisi tavallista enemmän painia Taon kanssa, justiinsa nyt kun se ei olisi sallittua. Niin mitenuu kielletty on kivaa? YllättynytNauru

Ja sitten muuhun. :)
Maanantaina päästiin pitkästä aikaa agitreeneihin Taon kanssa. Voi miten maaman pikku Tee oli intona.<3 Treenit meni sillee ihan ookoo. Koira olisi ollut vallan superi, jos ohjaaja ei olisi koko ajan tehnyt tuhatta virhettä. Tehtiin aika paljon itsenäistä, sillä tämä kerta oli junnu agialkeiden päätöskerta, mutta käytännössä jatketaan heti ensi maanantaina saman ryhmän kanssa vähän niinkuin jatkokurssina tai jotain. =) Mä en muista enää tarpeeks treeneistä että saisin tarkan sepustuksen. Sen verran pitää sanoa, että taas toi pikku otus näytti mulle, kuinka opittujen asioiden sisäistäminen tapahtuu silloin kun ei tehdä mitään. Tehtiin joku 10 toistoa keinua ja oon ihan supertyytyväinen. Kun Tao hoksas keinun se pyrki karkaamaan sille heti ja sen sai huutaa takaisin. Ja kun se sai luvan mennä sille niin voi huh, se meni kuin pieni ralliauto. ("Vähänks siiiiiistiiiiiii, mä oon nopeeeeee, saan namiii," Tao) Silti se pysähtyi joka kerta kontakteille. Suurimman osan kerroista annoin keinun laskeutua vauhdilla, mutta ennen kolahdusta pehmensin laskun. Kahdesti annoin keinun laskeutua ilman hidastusta ja kolahduksen estoa eikä Tao ollut moksiskaan. Uudestaan vaan. Maaman teletappi. :D Viimeisen kerran tein hitaasti ja ilman pienintäkään kolahdusta.

Tiistaina käytiin lenkillä Domin ja Katariinan kanssa. Saivat otukset vähä juoksennella ja leikkiä. =) Mulla oli viime sunnuntaina konfis ja rippijuhla ja tittididiii sain järkkärin. Nyt vain pitäis oppia käyttämään sitä. ;D Joka tapauksessa takaisin tiistaihin. Toi oli vaan tollai iloinen välihuomautus. :D Olin siis hilannut kameran mukanani lenkille ja saatiin pari kuvaa kaveruksista.  http://picasaweb.google.fi/taojatessu/Kesakuu2009# Tuolta löytyy ja samasta paikasta löytyy muita epätoivoisia räpsyjä. Ihan sama mut tyksin tosta kamerasta. : )) Kyll mä viel opin käyttämään sitä. :D

Keskiviikon tokotreeneistä ja ylipäätään tokosta kirjoitan ihan erilliseen viestiin, koska mulla tökkii tällä hetkellä tosi pahasti ja pitää saada kirjoitettua vähän kaikennäköistä omanpään selvittämiseksi.

Torstai-iltana hilauduttiin tänne mummolaan juhannustaviettämään. Ollaan oltu ihan hissukseen vaan, syöty lettuja ja muuta pientä mukavaa. :)
Sekä Taon että Tessun kanssa ollaan leikitty tänään piilosta, etsittävinä serkku 4-vee, mummi, äiti ja veli. :D Tessu tietää jo tän jutun ja etsii tasaisen varmasti ilmeisesti hajun perusteella. Se ei jaksa kovin montaa toistoa, mutta kolme piiloa oli oikein hauska etsiä. =) Tao taisi etsiä jonku n neljä-viisi kerta, mutta välissä oli tauot. Taosta on ihansuperhyberekstrakivaa, etsiä pihan pusikkoihin kätkeytyneitä tuttuja ihmisiä. Se on ymmärtänyt jutun juonen ja sinkoaa ohjattuun suuntaan ihan täysiä. Lopussa se ylitti itsensä ja, kun ohjasin sen tiheään pusikkoon ja ajattelin ettei se mene sen läpi vaan kiertää, niin pieni meni suoraan vaan ja haravoi pienen alueen. Ois niin siistiä löytää joku hakuryhmä jossa ois muitakin ei pk-rotuisia ihan vain muuten vain harjoittelevia. Vaikka Taolle vois olla vaikea sisäistää enää miten oikeasti kuuluu tehdä, kun sillä on nyt niin vahva mielikuva tästä piiloleikistä.. Nojaa ihan sama tämä ainakin on hauskaa. :)))

1246728531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Juhannusvihta ;)

1246728564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246728607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246728586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Pikku Tee ja iso Tee<3

Nyt ollaan täällä vielä huomispäivä ja sitten palataan joksikin aikaa kotia. Pitää varata Taolle aika hierojalle ja sitten pitäs saada heinäkuussa vihdoin silmät, polvet ja sydän tutkittua. Oon vähän miettinyt, että jos nyt samalla kuvauttais kyynärpäät ja lonkat, kun nää terveystutkimukset on vähän venähtänyt, mutta täytyy nyt kattoa.