Oujeee, kesä!<3 Vaikka nyt tuolla on kylmä ja sataa ja hyi, mutta ei se mitään, silti nyt on kesä!

Viime viikonloppuna lenkit jäivät rannalla hillumiseen kuuman sään vuoksi. Lauantaina olimme Taon kanssa Pitkäjärvellä uimassa seuranamme Domi ja Katariina. Pojilla taisi olla aika hauskaa plärätä vedessä ja uida keppien perässä. ;) Alkuun Tao tyytyi kahlaamaan ja haukkumaan, jos Domi meni pitemmälle, mutta kun pariin otteeseen kävelin Taon mukana syvemälle ja kannustin niin pian se uikin innolla itsekseensäkkin. Lopulta märkää onnellista koiraa ei meinannut saada vedestä pois, kun se vain lätsytteli onneessaan. Domi on ihan huippukaveri, kun sekin oikeasti ui ja lisäksi vielä riehuukin. Mikä ihanuuus. ;) Että kiitos seurasta! :)

1244283586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244283832_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244284035_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tessu R A K A S T A A  lämpöä. Totaalinen aurinkokoira. Se nautiskelikin viikonlopun äidin kanssa rauhallisista metsäkävelyistä ja paistatteli parvekkeella auringossa. :) Ja nyt kun sataa ni se kulkee möksmöks-ilme naamalla ihmisten jalkojen vieressä sateenvarjon alla. :D

Sunnuntaina oli vielä lämpimämpää kuin lauantaina, joten suuntasimme jälleen rannalle. Hehee kävin itekkin uimassa ja vesi oli yllättävän lämmintä. Taon mielestä oli vain ylihuolestuttavaa, että mamma oli jossain kaukana vedessä ja pieni uikin ihan hädissään kauhoen mun luokse ja oli ihan hengästynyt. Pieni hengenpelastaja koira. :) Jälleen tuli vietettyä rannalla joku 4h, mutta muuta ulkoilua ei oikeastaan parin pissityksen lisäksi ollut, sillä toi koira oli ihan yli kuumissaan.

Vaan valitettavasti tekevälle sattuu ja paluu matkalla Tao astui ilmeisesti lasinsiruun tai johonkin muuhun terävään, joka aiheutti vasemman etutassun anturaan haavan. Seuraavana aamuna koira oli vallan kolmijalkainen ja loikki täysin vasenta etutassua ilmassa pitäen. Iltäpäivällä suunta eläinlääkäriin. Haava ei onneksi ollut syvä, mutta silti siihen laitettiin rauhotuksessa yksi tikki, joten olemme siis  sitten taas kahden viikon treenilomalla. Liikkua saa hihnassa voinnin mukaan, mutta vapaaksi ei saa päästää. Njäääh. Taoa ärsyttää kauluri, jota se joutuu pitämään, sillä se yrittää kovin saada tassusidettä pois. Ilme on aikas hapan. Siis ooo Taolla voi olla voi olla muukin kuin oujeeoujeoujee mieli.:D :o Muuten tassu ei enää vaivaa hirveästi.

On muuten aivan ihana antaa koiralle antibiottitablettia, kun Taolle tarjoaa sen kädestä niin se haukkaa sen onnelisena ja kerjää lisää. :o Ahneuden hyvät puolet! :D Vertaa Tessuun joka yrittää sylkeä parhaaseen namiinkin sekoitetut tapletitkin erilleen..
Tämä viikko on kulunut kaikenkaikkiaan hyvin rauhallisesti kotona. Pientä tyhjän haukkumista on alkanut ilmenemään, mutta muuten Tao on kestänyt hirmu hyvin tämän tekemättömyyden. Ulkona ei olla pystytty tokoilemaan, kun koko aika on satanut ja tassusuoja hörppää helposti vettä, ja jos sen saa sillee ettei se kastu niin sitten jalka on niin tönkkö, että koira klinkkaa. Tessua puolestaan ällöttää sade niin paljon, että mitään tokoilua on turha yrittää. Sisätemppuilulla ollaan siis menty. Ja voi kauheaa, mun koira ei osaa ISTUA: :D Mä en ymmärrä miten mä oon sivuttanut Taolta istumisen opettamisen, mutta ainakaan kun sille sanoo, istu niin ei tapahdu mitään muuta, kuin että koiran ilme muuttuu hämmästyneen epätietoiseksi. Joten meidän tavote on oppia istumaan ensi viikkoon mennessä ilman käsi avustusta. :D