Jäipä hyvä fiilis tänpäivän tokotreeneistä!
Malminkartanon sirkuskentällä oltiin vapaatreeneissä, kun koko heinäkuun on ollut taukoa ohjatuista treeneistä.

Ensiksi otettiin paikalla makuu 3min yhdessä treenikaverin+sen koiran kanssa. En ollut kovinkaan kaukana, mutta oon ihan tositosi tyytyväinen: Tao ei tainnut kertaakaan vilkaista sivuille!
Sitten seuraamista. Treenikaveri käskytti. Samalta henkilöltä jo aikaisemmin olen saanut todella hyviä neuvoja ja kyseinen henkilö antoi taas erittäin varteenotettavia vinkkejä. Ihana kun on ihmisiä, jotka jaksaa auttaa ja tuo ihan uusia näkökulmia!
Yritin leikkiä ennen seuraamista, mutta Tao oli vähän liian plääh asenteella eikä syttynyt yhtään leikkimään, joten pallo piiloon ja namit käyttöön. Eka seuraaminen oli vähän sellai nääääh. Väljy ja oli vähäsen tahmee.Sit otin kipon kentän reunalle. (palkkana kipossa perunaa ja nakkia) Pyysin seuraamaan, parempi muttei kuitenkaan hyvä. Palkkasin vapauttamalla kipolle. Söi, jonka jälkeen kävin laittamassa kippoon  uudestaan nakinpaloja. Sitten pyysin seuraamaan. Nyt koira oli ihan erilainen, vire paaljon parempi ja seuraaminen muutenkin tiiviimpää ja no parempaa. :) Tehtiin suorapätkä-täyskäännös-suorapätkä-vapautus kipolle. Sit otin narupallon ja nyt Tao leikki hyvin ja innolla.
Tämän jälkeen otin Taon puuhun kiinni vähäksi aikaa kun tein muuta. Sitten vielä seuraamisia ja palkkaus kupilta ja osa kädestä. Ihan hyvää, mutta välillä kun oli muuten hyvä niin joko edisti tai väljähti.

Erityisen hyväks nää treenit teki just se että mä sain monta uutta ideaa miten lähteä etenemään ja Taon hyvä leikkiminen. :)

nojoo väsyttää