Njääh, tänään loppui sitten kesäloma, ja piti palata kouluun. Ja oli ensimmäinen syksyinen ilta. :o Hei haloo, nyt on elokuun puolväli, ei vielä voi olla syysiltoja?!! Vielähän pitäis olla ihan kesä.. Nojaa ehkä tää oli poikkeus. :D

Tänään Taon agitreeneissä, meitä oli paikalla vain kolme. Tehtiin aika itsenäisesti pieniä muutaman esteen pätkiä. Tao oli aluksi vaan ihan jeejee este ihan sama mikä ja kirjaimellisesti sinkoili lähimmille esteille ihan omine lupineen, minkään ohi ei olisi voinut mennä edes nami nenän edessä, vaan kaikki olisi ensin pitäny suorittaa. Juoksi kontaktit pysähtymättä ja rallatteli muutenkin vähän turhan omaehtoisesti. Sil oli vaan vähän liian kivaa. :D Kyl se sit alko taas kuunnella ja oli ihan superi, kun irtos hyvin ja tällee sit luvan kanssa myös. :)))

AA - 6keppiä - pussi
1250625566_img-d41d8cd98f00b204e9800998eEhehe joo ei mittasuhteita , vaan ainoastaan se idea mitä tehtiin. :D (taiteellinen "lahjakkuus" kunniaan)

Harjoteltiin aan jälkeen takaaleikkausta kepeille. Ja yli hypersuper mahtavaa - Tao haki kerran itse sisään ja alkoi pujotella oikein vaikka mä olin reilusti jäljessä.JESJESJES!!! Hianomurukoira<3 Se ei oo ikinä koskaan aikasemmin onnistunut. :) Muutenkin Taon kepit on parantunut kuukauden sisällä ihan tosi paljon. Ei ne vielä hyvät ole eikä ´kisavalmiit, mutta huomattavasti paremmat.

Sitten puomi ja putki vierekkäin. Yllättävän hyvin, erotti kiiipee ja putkeen jo pelkkänä sanana. Puomin kontaktit oli osittain turhan lyhyt pysähdys. Lopulta annoin sen olla siinä vain seisoskella oikeassa asennossa sekä aan että puomin kontaktilla ja syödä paaljon namia. Kävelin kenttää ympäri ja kävin palkkaamassa, sitten taas kenttää ympäri ja palkkaamassa. Muuta minä juoksen koirasta poispäin ja koira istuu ja odottaa ja Tao malttoi hienosti. Tosin siinä vaiheessa se oli jo vähän väsynyt, mutta hirmu hyvin se silti jaksoi.

Sitten sellai hyppy, putkeen, hyppy, rengas, keinu.
1250627087_img-d41d8cd98f00b204e9800998eei mittasuhteita eikä mitää, pieni selvennys vaan tekstiin :D

 

Taon mielestä keinusta tuli joku yberkiva namiatomaatti ja se tunki sinne joka välissä. Otettiin paljon myös sitten ihan, hyppyjä putkeeen päin ja siitä esteen kierto ja enkaalla, kun Tao sinkoili aika innokkaasti putkelle. :D Keinu rämähti kerran kunnolla alas, loput pehmennetysti ja Tao oli vaa että jeejee. =))

Kotiin kävellessä oli kylmä, tihkutti vettä, tuuli hyisesti ja oli ihan pimeää. Ihmisetkin tuntuivat jumiutuneen sisälle. Yhyy  kohta tulee syksy ja sitten on KOKO AJAN pimeetä. :( hyäähhökjkhfOkei joo voisin mennä nukkumaan nyt..

Illalla otin vielä Tessun kanssa muutaman toiston katsekontaktii. Tessu oli ihan hassu<3 Se yritti kaluta mun kättä ja nuolla ja läpsiä ja raapia jne. kun nami ei tullut. Kesti ensimmäisellä kerralla joku 8min ennenkuin hauva sekunninmurtoosan verran katsahti minuun. Seuraava oli jo puolet nopeempi ja kolmas ja neljäs vilkasu tuli jo alle minuutissa. Tessu ois tahtonu vielä jatkaa, mutta jätin siihen, kun hauveli on harvoin noin sinnikäs yrittämään, joten en tahtonut saada sitä yhtään kyllästymään. Lopuksi se löysi mun taskusta pakastepussin ja se oli yllättäen ian super kiva, joten sain palkkattua lopuksi kunnon leikillä. Eli meni superhyvin. KOSKA
A) Tessu oli innokas
B) Tessu yritti oikeasti
C) Tessu LEIKKI

 

On ne niin hassunhauskoja kultamuruja.<3