Lauantaina käytiin treenamassasahaajankadulla sovituuissa yhteistreeneissä viiden koirakon voimin. Tavattiin mm. ihanainen Pessi-sheltti 6kk ja mukava  Dusty-sheltti.

Otettiin ensin paikalla makuu n. 3min. Käskyt yksitellen. Tao reagoi viereisen koirakon käskyyn, muttei muihin. Korjasin vain pyytämällä uudestaan sivulle ja omalla vuorolla sitten maahan. Alussa oli jotain pientä levottomuutta, mutta muuten ei mitään ihmeempiä. Jotain pientä vilkuilua, johon reagoin hiljaisella yskäisyllä. 

Sitten Tao sai odotella vähän aikaa kiinni sidottuna tolpassa, kun itse tein muuta. Sitten otettiin seuraaminen kytkettynä, seuraaminen vapaana, liikkeestä maahanmeno, luoksetulos ja liikk. seisominen kokeenomaisesti niin että yksi toimi liikkeenohjaajana. Ja jes ja jes ja super JES! Taon vire säilyi ihan taju hyvin!! Seuraaminen kytkettynä meni vähän niinja näin, vapaana huomattavasti parempi, vaikka siiinäkin oli lievää edistystä ja kulmat väljy. Liikkeestä maahanmeno erinomainen. Luoksetulossa törmäs ja tuli perusasentoon vähän hitaasti. Itse luokse tuleminen oli vaihdikas. Liikkeestä seisominen ei ole toiminut nyt vähään aikaan, mutta pyysin Taon seisomaan ilman käsimerkkiä ja se jäi! Mä ylätyin niin että käännyin kattomaan ihan kokonaan. Tein liikkeen silti loppuun kokeenomaisena ja pääsin sitten lopuksi palkitsemaan Taon erinomaisesta suorituksesta runsaasti! Kun tolla tavalla saataisiin Toimimaan kokeessakin niin ois vähän hyvä juttu! Paljon on hiottavaa, mutta tollasta asennetta kiitos niin mä olen tyytyväinen! :)

Tähdet ovat olemassa, jotta tietäisimme kuinka korkealle unelmat voivat liitää.. Musta toi on joteki ihana lause. (: