Tehtiin kivaa rataa maanantaina kolmessa osassa ja viimeiseksi kokonaisena alusta loppuun. Ensimmäiseen osaan kuului esteet 1-6, toiseen esteet 7-12 ja kolmanteen 13-18.

1250366683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tao oli hiano ja jakso tosi hyvin, vaikka oli lämmin.<3 Mä heiluin vain mukana epätoivoisesti ja olin muutenkin aivan liian epäselvä ja hosuin ohjauksen kanssa.  :s

Ekalle pätkälle jätin Taon ensimäisen esteen eteen ja menin ite putken suulle. Putken jälkeen mun oli tarkotus heittää Tao hypylle ja tehä (takaaleikkaus?) seuraavan hypyn jälkee ja kiljuu sieltä jostain Tao aalle. Joo muuten kiva mut unohin kokonaan tehä sen, ja unohin edes kiljuu sille esteen nimeä et jooo. Kun tein vielä ohjattujen treenien lopuksi ton kohdan muutaman kerran niin sain onnistumaan. (jess Tao meni aalle, vaikka mä olin kaaukana jäjessä. :) ) Ainoo vaan et kerran Tao unohti pysähtyä kontaktille. Se kyl otti sen, muttei pysähtyny.

Tokan pätkän kolmas hyppy ja siitä putkelle tuotti mulle vaikeuksia. Mä en tienny yhtää miten ohjata siihen. Nojoo lopulta superlaajalla kaarroksella Tao kyl meni putkeen, mutta öh, en mä sitä ohjata osannu sinne.. Putken jälkeinen hyppy ja puomi ongelmitta. Puomin kontakti oli hyvä. :)

Kolmas ja viimeinen pätkä oli mun mielestä kivoin. (lue: helpoin.  :D). Siinä ei tullu mitään ihmeempiä, mitä nyt mä unohin sanoo esteen nimen tarpeeks ajoissa ja koira sen takia jäi pyörimään, mutta ei mitään katastrofaalisempaa kuitenkaan..

Jäi koiran toiminnasta hyvä fiilis, mutta omasta toiminnasta yhhh. Joka tapauksessa tärkeintä et tao on maaman muru<3.
Käveltiin bussille Noran ja Helmi-göötin kanssa. Yhyy miksi pellolla pitää olla viljaa, kun se pidentää matkaa. ;P ei ainkaa :))