Keskiviikon ohjatuissa tokotreeneissä Pirkko ei ollut paikalla, mutta meillä oli sitten Willen opetusta.

Käytiin läpi luoksepäästävyys, paikalla makuu, yksittäin seuraamista.

Luoksepäästävyys oli Taolla perushyvä. Nousi kyl seisomaan ja otti askeleen eteen tervehtiäkseen, mutta oli kuitenkin hillitty. (Sai kehuja kuinka avoin sheltti häl on :)

Paikalla makuu oli hyvä. Rauhallinen ilman vilkuilua! Kerrankin koiran taakse mentäessä Tao ei vaihtanut lonkka asentoon !

Seuraamista otettiin niin että kouluttaja toimi liikkurina. Koko aika tuli tiheeseen tahtiin oikeelle/vasemmalle käännöksiä, täyskäännöksiä, juoksuun, seis, liikkeelle. Jippii tänään seuraaminen meni hyvin. Vasemmalle käännökset onnistu, oikelle väljyili pikkasen, täyskäännökset sillee ihan ok, mutta paikka edistää edelleen hieman. Kokonaisuudessaan kuitenkin saatiin kommentiksi, että Alokasluokkaan jo ihan hyvää. :d =) Tao leikki myös tänään hyvin ja intensiivisesti, mutta kaipasi yhdessä vaieessa pientä ´herättelyä´ leluun.

Sitten ihan loppun vään "kontakti leikkiä", niin että piti yrittää väistellä "juosta pakoon" koiran kontaktia ja kun koira pyrki saamaan kontaktin niin se palkattiin. =)

Kokonaisuudessaan oli mun mielestä ihan kivasti onnistuneet treenit, vaikka paljon onkin vielä parannettavaa kaikessa mutta kun toi koira on superi<3. . (:

Sain Taon muuten ilmoitettua ensimmäisiin virallisiin kokeisiin! 3.10 Malminkartanon sirkuskentällä ATD:n järjestämät! (tosin jos järjestävän seuran jäseniä tulee hirveästi, niin sitten ei päästäis, kun ne on etuoikeutettuja, mutta muuten niin meillä on paikka) Apuvaapuva. ;D