1274536397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Upeita kesäsäitä! +27 ja pilvetön taivas. Iihanaa. Kunnon pakkaset on upeita, mutta niin on myös oikeasti lämpimät kesäiset päivät!
Se ois sitten tasan kaksi viikkoa vielä koulua ja sitten peruskoulu ohi ja LOMA! Kukaan ei saa muistuttaa että sitä ennen on vielä matikankoe, ruotsin valtakunnallisen kuuntelu, bilsan koe, (enkun koe), uskonnonkoe, ruotsin 2min puhe ja kemian koe. Mutta sitä ennen Taolla on myös tokokoe 30.5!!! Ääks! Tuomarina Pirkko, joka on kouluttanut meitä vuoden verran = tietää kaikki meidän perusvirheet ja osaa kattoa toimiiko ne = me saadaan tuurilla korkeintaan kolmostulos, kun joku (siis minä) on ollut laiska opettamaan vieläkään Taolla avoimen liikkeitä oikeesti kuntoon. :D Mutta ei se mitään, kunhan on kivaa! (Onko kivaa kiduttaa itseään vapaaehtoisesti jännittällä niin tolkuttomasti yhtä koetta?)

 

Taavi on leikkinyt showkoiraa kolmen näyttelyn verran! Ja hienosti onkin! :)

Pori 8.5

Tuomarina Miodrag Vretenicic Montenegrosta.
Taavin arvostelu:

9 month old, good size, typical body, good temperament, typical head, correct bite & neck, good angulations & movement & handling & coat.
JUN-ERI

Kangasniemi 13.5

Tuomarinen Reijo Tuovinen
Taavin arvostelu:

Riittävä luustonvoimakkuus. Oikea pään kiila. Hyvä selkälinja. Hyvä rinnan syvyys. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä askelpituus. Ujostelee tuomaria.
JUN-H

Ymmärräppä pienen koiran päähänpistoja, mutta Taavi keksi pelätä pöydällä. Jäi onneksi tähän yhteen kertaan.

Rauma 16.5

Tuomarina Frank Kane Iso-Britania.
JUN-EH

Match Show 15.6
Sin-ei sij.
Taapeli esiintyi ihan kivasti, mutta jotain pientä pelleilyä oli kehänauhojen "pelkäämistä". Oli tosi kivasti järkätty mätsäri. :)

Taavi on myös aloittanut ATD:n agilityn alkeiskurssilla! Meillä on ihan tosi kivat kouluttajat ja muutenkin ollut tosi kivaa. :) Kerran on hallinta kadonnut ihan kokonaan ja mä olin tilanteessa ihan öö. En mä tiedä mitä mä sellaisessa tilanteessa teen, kun koira kadottaa korvat? Remmi heittää jalkoihin, mutkun emmä osu? No täytyy vaan olla vieläkin skarpimpana ettei se pääse keskittymään sekunninsadasosaksikaan muuhun kuin tekemiiseen. Muuten on mennyt hyvin! Taavil on niiiiiin siistii. =)

1274536289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taon kanssa on tokoiltu. Viime keskiviikon tokossa oli paljon hyvää ja jonkiverran huonoa.Käskytetty seuraaminen oli ihan kamalaa, edisti pyöri takaa mun ympäri pysähdyksissä, haukkui jne. Tollai seuraaminen olis kokeessa 0. =D Paikalla istuminen (oiskohan ollut joku 1-2minuuttia) oli oikein hyvä. Hyppynoudossa Tao palautti kapulan meidän kouluttajalle. Mua vaan nauratti niin etten heti voinut pyytää palauttamaan uudella käskyllä kapulaa mun sen luokse, mutta heti kun pyysin niin Tao toi kapulan sitten oikein. :) Tasamaanouto kerran ilman käskytystä oli hyvä.