Mä en ole yölenkkeilijä, vaikka muuten enemmän ilta-ihminen olenkin. Näiden helteiden takia on vain "pakon sanelemana" oltava yölenkkeilijä, jos meinaa ulkoilla muuten kuin uiden. Ja vaikka nyt ei ole enää niin superhyperkuuma, niin yölenkkeilijäksi sitä helposti vain jää. Vaikka mä en edelleenkään siitä tykkää. :D  Ja lopulta sitä menee uimaan, vaikka ei olisi edes kuuma tai päivä.
Keskiviikkona hilauduttiin Taavin&Taon kanssa kaverille, illalla kun ei huvittanut olla kotona. Oli täyskuu ja jotenkin päädyttiin kävelemään lopulta rannalle. Voi kuin ihana olikin uida ihan hipihiljaisella järvellä kuun valossa koirien kanssa! Kellot oli jotain yksi ja oli pimeetä. Hei mitkä valosat yöt, neljältäki on  aika pimeetä viel?  Tyhmää kun syksyllä pimenee.

Muuten ollaan uitu meidän vähemmän tasokkaassa "mätäojassa", kun kuutamouinnilla koirat sai käydä "tasokkaassa mätäojassa". Joista kumpikaan ei ole oikeasti mikään mätäoja. Tää taitaa olla niitä laatujuttuja, joiden takia mulla on taas saldo loppu. :( Ainakin nauratti silloin hah. :D

Treenien osalta ollaan oltu saamattomia. Ei mitään erityisen mainittavaa.
Maanantaina Taavin agilityä, rengasta, välistävetoja, muuria ja pituutta. Ensimmäisen vartin Taavi oli ihan outo söi vain ruohoa kuin mikäkin hevonen ja oli tosi tahmea. Yritin tarjota vettä, muttei kuin vilkaissut kuppiin. Piti viedä ensin kauemmas rauhoittumaan ja sitten joi hirveet määrät. Sen jälkeen olikin jo enemmän Taavi.

Muuten ollaan vain ulkoiltu ja uitu. Ollaanpas tylsiä. Yhtenä päivänä saatiin kaupunkikävelylle kaivopuistoon seuraksi Katariinan ja Sanin. Torilta piipahdettiin hakemaan vohvelit ja muuten vain istuskeltiin varjossa. Kiitos teille seurasta!
Ja eilen oli veljen rippijuhlat ja koirat käyttäytyi paremmin kuin olin odottanut, vaikka joukossa oli myös pieniä lapsia. :)

1280617350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Sani, Tao ja Taavi