Ekstralaiska viikonloppu. Ei olla tehty just mitään ja nyt on jo sunnuntai-ilta. Pöh.
Pikkusen nyt kuitenkin tokoiltiin, mutta sitäkin sisällä.

Taavi
Aiheena koko viikonlopun pelkkä nouto. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin muunkin kokoisia kapuloita ja aloin ajattelemaan, että pitäisi ehkä ostaa Taaville oma vähän isompi noutokapula, kun Taon 150 grammanen on aika onnettoman pieni.
650g ja 400g kapulat oli perjantaina kokeilussa ja silloin heräs semmonen, miks ihmeessä me ollaan tahkottu pikkukapulan huonoa otetta, kun isomman kapulan Taavi otti erinomaisella vahvalla ja varmmalla otteella suuhun. Ne on vaan niin ison tuntuisia musta noin pienelle, vaikka Taavi taitaa olla erimieltä. :D Että ehkä mä kuitenkin ostan jonku kolmesataagrammaa painavan kapulan tai jotain. Pitää miettiä.
La-su jatkettiin Taon kapulalla ja yhyy se varmaan katkee kohta kahtia kun Taavi puree siiihen... Muuten Taapeli oli oikein pätevä. =D

Tao
Ei tehty mitään erityistä. Vähän metskun ja normikapulan kantelua. Yks nouto jossa kehaisin Taon palauttaessa kapulaa ja Tao heitti pikaisesti maahan pudottamatta kapulaa. Ai miteniin treenattu viime aikoina luoksetulon pysäytyksen maahanmenoa? :D Kutsuin siitä sivulle ja palautti kapulan tosi nätisti ja oikealla vauhdilla pysähdyksestä huolimatta.
Saman puolen jalkojen nostamista jatkettiin taas pienen tauon jälkeen. Takajalkaa nostelee jo ilman tukeakin välillä, mutta etujalkaa laittaa alustan päälle.
Vähän seuraamista ilman senkummempaa tarkotusta. (joo ei näin).

Tessu
Tessu kehittyy jeee! Tessun kanssa ei pe-la tehty mitään, mutta tänään naksuttelin perusasennossa kontaktia ja luoksetuloa. Kerrankin jotain fiksua! Tessu on edelleen aika passiivinen naksukoirana, ja mul on monesti vähän vaikeuksia miettiä mistä alottaa. Tänään tehtiin sitten mukana pysymisen ja luoksetulon hitauteteen toivottavasti auttavia juttuja. Tessu seisoa möllötti ja mä menin n. 3metriä sen eteen seisomaan. Puolikkaasta askeleesta mua kohden tuli ensin palkka. Lopulta Tessu lähti suoraan LAUKALLA ja välillä haukahti lähtiessään (hups, Tessu joka ei ikinä hauku. Kysy vain multa miten tehdään äänteleviä tokokoiria :D). Voi Tepsuti, maailman hitain koira tuli ihan intona.<3 Naksutellessa on se kiva, että nykyään Tessun kanssa voi tehdä kolminkertaisesti toistoja kerralla, mitä namiohjatusti pystyi!