Niin että se on kaksnollaykskaks. Aika jännä. Tavoittet tälle vuodelle tässä.

TAAVI

Toko
- TK2
- Voi1?

Agility
- Kisaamaan
- Toimivat kontaktit treeneihin ja kisoihin = samanlaiset kontaktit treeneissä ja kisoissa! Lähdössä pysymisen vaatiminen aina, myös kisoissa. Radalle ei ole asiaa ilman lupaa.

Muu
- 12 uutta temppua
- BH
- Luonnetesti?'

TAO

Toko
- Kokeenomaisuus!
- Voi1

Agility
- Kisata
- Nolla olisi aika kiva

Muu
- 12 uutta temppua

TESSU

Toko
-
Liikkestä pysähtymisen seuraamisosuus
- Liikkeestä seisomisen/hypyn loppuosa eli seisoen odottelu

Muu
- Mahdollisesti näyttelykäynti, jos Teps on terveenä ja sopiva näyttely olisi sopivassa paikassa.
- Yrittää saada pysymään allergia oireet kurissa 
- Jatkaa temppujen opettelua naksuttimen kanssa

KAIKKIEN KANSSA
- Pysyä terveenä!
- Pitää hauskaa. Mitä ikinä tehdäänkään harrastusten parissa, tehdään se sen vuoksi, että se on kivaa, ei sen vuoksi, että muuten tavoitteet jäävät saavuttamatta tai jotain vastaavaa. 

MIKAELA
- Suunnitella treenit etukäteen, miettiä välitavoitteet, treenisuunnitelmat sekä pitkällä tähtäimellä ja yksittäiseen treeniin.
- Kirjata ylös oikeasti tokotreenit. Taavilta kaikki treenit sekä  siällä, että ulkona, myös agilitystä. Taolta ainakin kaikki ulko/halli treenit. Tessun touhuja ei välttämättä niin tarvitse, kunhan muistan suunnitella ne. Tänä vuonna aion onnistua tässä, kun aina se on jäänyt enemmän tai vähemmän.
- Muistaa kisoissa oikealle koiralle oikeat käskysanat (vrt. edelliset Taavin kokeet..)
- Olla reilu koiranomistaja/ohjaaja koirilleen
- Kirjoittaa tänne blogiin kuulumiset useammin kuin viime vuonna. 

 

Tavoitteita mietin muutaman viikon. Haluaisin onnistua asettamaan realistiset mutta sopivan haastavat tavoitteet. Kai sen sitten vuoden päästä tietää miten onnistuttiin, mutta tavoitteena oli saada tavoitteet jossa onnistuttaisiin. Toivottavasti saataisiin viettää terve mukava vuosi. Taavin kanssa osa tavoitteista tuntuu tällä hetkellä kaukaisilta, mutta eivät mitenkään mahdottomilta. Etenkin agility tavoitteita olisin voinut jakaa pieniin osiin, mutta nyt ajattelin tehdä sen paremmin treenisuunnitelmaa tehdessä ja erilaisia välitavotteita miettiessä. Taon kanssa vuoden päätavoite on saada kokeenomainen suoritus toimimaan. Viekö se kuukauden vai kaksitoista kuukautta, mene ja tiedä, mutta toivottavasti onnistuttaisiin. Paljon treenaamista on varmasti edessä. Uskon että, jos onnistutaan siinä, niin voidaan haaveilla ykkösestä voittajasta ja miksei vaikka evl:stäkin. Tessun tavoitteet on mun mielestä ihan Tessun näköset. Tessu saa puuhailla oman tahtonsa mukaan kaikkea pientä ja ehkä siinä sivussa oppia (+palautella mieleen) palasia alokasluokan liikkeistä. Kaikkien kanssa yhteiset tavoitteet ovat oikeastaan samat kuin ennenkin. Toiveisa olisi tietenkin, että koirat säilyisivät terveinä ja kaikinpuolin hyvinvoivina. Harrastamisen pitää olla hauskaa, eikä väkisin puurtamista sekä koirista että ohjaajasta, sehän on selvä. Tuntuu vain hyvältä muistuttaa se aina itsellen varmuuden vuoksi ja laittaa se tavoitteisiin. :)  

Onnellista Uutta Vuotta 2012!