Otiin tänään Taon kanssa IHAH:in järjestämässä möllitokossa sahaajankadunkentällä Herttoniemessä. Meni aika superjeesisti. :=)) Liikkeiden välillä sai palkata namilla/lelulla, joten palkkasin suosiolla. Yritin saada tästä kerrasta ilosen ja rennon ja taisi onnistuakkin.

Luoksepäästävyys 10
Eipä mitään ihmeempää, Tao oli siin sillee vaan. :))

Paikalla makaaminen 10
Paikalla makuun ensimmäisellä yrityksellä, Tao meni vasta toisella käskyllä maahan. Se jäi rauhassa makaamaan, ja sit tapahtu ´joukkopako´ ja kaikki koirat lähti laukkaa omistajien luokse, kun yksi oli ensin lähtenyt. Ja voi mamman mussua, s e  p y s y eikä hievahtanutkaan, vaikka sen viereinenkin koira lähti. Voin suoraan sanoa, että oon niin ylpee siitä. <3 Mun olis tehnyt mieli suoraan siitä juosta sen luo ja tunkee nakkipaketti naamaan ja rutistaa, mutta en ollut ihan varma uusitaanko maahanmeno vai ei niin sanoin sit vaan hiljaa, että hieeno. Onneksi meni sit kuitenkin uusimiseksi, niin pääsin suht pian palkkaamaan sen. Toisella yrittämisellä Tao meni ekalla käskyllä maahan ja odotti suht rauhallisena koko maahanmenon ajan, joka musta tuntu tuskastuttavan pitkältä. Takaa meni mm. koiran kansa hölkkälenkillä olevat tyypit ja olin ihan varma, että se nousee ja kääntyy katsomaan, mutta pysy kuin pysyikin. Pientä vilkuilua tällä toisella kerralla, mutta ei mitään pahempaa. Tao malttoi olla maassa nätisti kun tulin sen svulle, mutta peruasentoon se tuli vinoon ja koraamisen jälkeenkin oli outo, mutta tästä ei tällä kertaa mennyt pisteitä. (ilman uusimista meille ois tullu varmaan kasi, mut kun meni uusimiseks niin saatiin kymppi :D )

Seuraaminen kytkettynä
Mulla oli taas hihnakriisi minne tunkea hihna ja ensin pidin sitä väärin, mutta kesken liikkeen muistin korjata. Jotain muutakin pientä sekoilua ja juoksu osuus , öööh nojoo.. Tuomarin sanoin villiä. :D Ihan lopussa pikkupätkä haahuilua. Perusasennot oli osa mun mielestä ehkä vähän vinoja, mutta tuomari ei tästä sanonut mitään. Mun mielestä meidän seuraaminen vaatii reilusti hienosäätöä, mutta ainakin Taolla oli tänään kivaa. Palkkasin tässä välissä muistaakseni nakinpalasella.

Seuraaminen taluttimetta 9
Ihan hyvää, parempaa kuin hihnassa. Kulmat meni paremmin, kuin ikinä treeneissä. ;> Juoksuosuus, mun mielestä kanssa parempi kun hihnassa. Kontakti säilyi ihan hyvin kai. Pysähdykset mä tein liian ``tökstöks´´ ja koira joutui siin sitten korjailee mun virheitä. Viimisellä pätkällä samassa kohtaa kuin kytkettynä seuraamisessa, niin taas jotain haahuilua, lieneekö siihen tippuneen nameja tai jotain. Kokonaisuudessaan jees, vaikka ei ehkä ihan ysin arvosta silti. :) Palkkasin namilla ja vähän annoin narupalloa repiä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Perus hyvä. Ehkä hiukan normaalia hitaampi, joka johtui varmaan siitä, kun sanoin ´maahan´ paljon napakammin kuin yleensä, kun en ollut ihan varma kuunteliko Tao vai keskittykö se seuraamisessa oikealla paikalla pysymiseen. Vaan kyllähän pikkunen kuunteli. :) En muistaakseni palkannut kuin runsain kehuin.

Luoksetulo
Ennakoi ja lähti liikeenohjaajan sanasta käsky. Sanoin heti perään sivulle ja tuli muistaakseni suht suoraan perusasentoon, mutta en ole ihan varma. Täytyy tarkistaa videolta. Palkkasin jalkojen välistä pujottelulla ja ehkä nakilla. 

Seisominen seuraamisen  yhteydessä 10.
Pikkusen liikaa kierroksia ehkä, sillä haukkui reilusti vielä perusasentoon pyynnön jälkeenkin vielä? Ei kuitenkaan enää sen jälkeen kun liikkenohjaaja oli kysynyt valmis ja olin vastannut, niin ei sitten pudottanut pisteitä. Pysähty hyvin ja ei ottanut hiippailu asekelia eikä ennakoinut peruasasentoja. Hieno poika!<3 . Palkkasin nakilla.

Estehyppy
Meinas ennakoida ja loikata ennen kuin kerkesin pyytää edes, sivulle mutta tuli sit kuitenkin. Hyppäs hyvin ja ei liikkunu siel esteen takana. Perusasentoon ´hiukkasen´ hitaalla sytytyksellä. Pikkunen ei tainu ensin tajuta että pyysin siltä jotain. :D Olin justiinsa pyytämässä uudelleen kun se hokas. ;)

Kokonaisvaikutus

Jäi ittelle kiva fiilis, ilosta, rentoo, motivoitunutta tekemistä. Paljon on viel parannettavaa, varsinkin mun omassa toiminnassa, mutta Tao on kertakaikkisen hienopoika!<3 Seuraavassa möllitokossa, vaikka saiskin palkata ni vois mennä sillee, että nami palkaa vaikka vaan hihnatta seuraamisen jälkeen tai jotain.

Yhteensä 187p ja oltiin vielä toisia. =)))<3