Hymynaama kuvaa aika hyvin tämän viikon fiiliksiä. :)

1301173124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
-Tao- Pilvimarjan vuoden 2010 tokokoira Saatiin Sirpalta aivan ihana muki! Siis ihan yliihana, kiitos!<3 Lisäksi sain kuulla, että Tao on vuoden tokosheltti 2010 sijalla kolme. Huippua!

1301173854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tao kävi fyssarilla maanantaina 21.3. Edellisestä fyssärikäynnistä on jo aikaa ja pelkäsin, että Taolle olis tullut pahojakin jumeja, mutta onneksi ei ollut. Suoraan lapusta kopioituna  "Tänään liikkuu ravissa ja käynnissä normaalisti, vasemmalle taipuu hieman jäykemmin kuin oikealle. Seistessä ilium vasemmalla hieman kraniaalisempi, selän jousto hyvä, selänjousto, syvissä lihaksissa kehitettävää takaosassa ja vartalossa. Selkeitä lihaskireyksiä ei havaita, antaa hyvin käsitellä." Syvät lihakset on ollut viimefyssäri käynnillä paremmat. Ite en osaa niitä osaa huomata. Jumitusten suhteen hienoa, että Taoti oli hyvässä kunnossa. Päätettiin jatkaa alkanutta agitaukoa nyt pari viikkoa, ja tehostaa vanhoja jumppaohjeita + kaksi uutta liikettä ("tönimiset" + etujalkojen vuoronperään nostaminen niin että paino siirtyy). Seuraavan kerran fyssariaika vajaan parinkuukauden päästä.

Tokoiltu on kaukoja, tunnaria, ruutua ja seuraamista. Kaukoissa pyrin pitämään treeneissä jotain vaihtelua ja saamaan varmuutta. Aika kivalta näyttää. :) Tunnari on superjes. Toisto tuntuu olevan tässäkin avainsana. Tao on saanut etsiä piilossa olevien kapuloiden joukosta omaa ja olen palkannut sen vasta, kun kapula on tullut ihan mulle asti. Esillä olevat kapulat ja mun ilmeettömyys (kun en kehu heti oikean nostamisesta, on aiheuttanut oikean nostamisen, mutta kun multa ei  kuulunut mitään Tao on pudottanut ja maistellut kaikkia läpi ja olen kutsunut pois ja helpottanut (yhteen kapulaan..). Nyt tein pari kertaa niin, että Tao sai maistella niin kauan kuin halusi ja toi lopulta jonkun . Oli väärä, joten otin sen vain vastaan ja pyysin uudestaan hakemaan. Tao etsi haistellen kaikki läpi ja tuoden oman, josta palkkasin. Tälläsiä kaksi, jonka jälkeen Tao on tehnyt tällä viikolla pelkkiä onnistuneita tunnareita! Hassua, miten nopeasti mun hiljasuudesta tuli ihan ok juttu, kun vain tajusin olla hiljaa teki se mitä vain. Yksittäisiä tunnarikapuloita ollaan etsitty lenkillä ja Taosta on tullut super hyvä, vaikka mä unohtaisin minne kapula on piilotettuna. Ruuduista ei mitään uutta sanottavaa, tehdään niinkuin tehdään ja odotetaan jotain suurta neronleimausta, miten ruudun voisi oikeasti opettaa. :)

  1301175270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taavi on tuurannut Taoa agitreeneissä eli se on käynyt nyt kaksissa Taon treeneissä ja omissaan. Keskittyminen on vieraassa ryhmässä ollut yllättävän hyvää. Tokoilut menee kivasti ja ainakin asenne on kohdillaan! Tekniikasta ei sitten ehkä puhuta. :D
Videopätkä Taavin seuraamista 20.3.2011. oivoi :D

Yksittäistä tunnarikapulaa olen piilotellut lenkin yhteydessä ja hyvin löytyy. Pitäisi tehdä myös vääriä piilossa. Noudossa pyrin samaan Taaville vahvempaa otetta ilman kapulan puremista. Kokonaan naksutellen mennään ja mä luulen, että olen onnistunut merkkaamaan oikeaa asiaa, koska edistystä havaittavissa. Paikalla istumisia ja makuita otetaan tällä hetkellä kaikkialla missä mahdollista. Tänään markkinavilinässä Taavi makasi hienosti n. 30s (!), kun mä kävin ostamassa lettuja. Tosin mummi oli hihnanpäässä varmistamassa. Koska Taa oli kiltti, se sai oman osansa letusta. ;) Tao toki kanssa, mutta Taaville on isompi juttu pysyä noin pitkään isossa häiriössä paikoillaan, niin siitä piti erikseen mainita.

1301180481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Tessulle ajattelin opettaa merkkiä, mutta päädyttiinkin harjoittelemaan ryömimistä, koska Tessu niin sopivasti sitä vahingossa tarjosi. No nyt Tepsu harjoittelee uutena temppuna ryömimistä. :)) Tessu on tehnyt myös lyhyitä paikalla makuita sisällä.

1301181196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e