Paljon onnea rakkaalle höpsölle hassutus koiralle! <3

Taavi kaksi vuotta. Kaksi? Miten se voi olla? Vauvahauva kakara koira on kaksi vuotta. :o Ihan käsittämätöntä miten aika menee niin nopeasti. Kaksi vuotias Taavi on helppo koira. Sen kanssa on helppo olla, elää ja harrastaa. Se on vähän höntti hassuttelija, jolla yleensä on aina kivaa.

Syntymäpäivää vietettiin kuinkas muuten kuin uiden. Suolenkillä on juuri sopiva lampi. :)

Taavin pääharrastuslaji on toko. Tokossa alkaa jopa useimmiten olla sellainen olo, että me tehdään tätä juttua selkeästi yhdessä. Se onkin varmaan yksi syy, miksi toko on motivoinut ohjaajaa enemmän kuin agility. Agilityssä ollaan vielä aika usein vähän eri radoilla niin että lopulta molemmat säheltää jotain omaa. Ja silti me ei osata tokossakaan melkein mitään. :D Yksi alo2 viime toukokuulta. No, hitaasti hyvää tulee ja jos ei niin ainakin meillä on hauskaa. Kovasti me ollaa harjoiteltu: ainakin kaikkea epäolennaista. Mutta eikös riitä, että Taavi on mun mielestä super? :D

Taavi on aika erilainen oppija kuin Tao. Se yleensä hoksaa asioita nopeasti, mutta yleistää hitaasti. Taapi oppii ihan älyttömän paljon katsomalla muita niin arjen juttuja kuin harrastuksiin liittyviä asioita. Pääasiallisesti siitä on hyötyä, mutta esimerkiksi ruudun kanssa tuli takapakkia kevättalvella, kun se oppi virheellistä mallia Taolta.

Ehkä yksi isoimpia eroja yks-vee ja kaks-vee Taavissa on sen reagoiminen minun kehuihin. Kehuista on tullut sille nyt merkityksellinen asia ja se jossain märin palkkautuu kehumisesta. Toki sitä on nyt myös tajuttu harjoitella. Aikaisemmin mun kehut meni Taavilta ohi korvien jonain sanahelinänä. Rapsutuksia ja vastaavia se ei koe palkitsevana. Arjessa se ei edelleenkään ole mikään sylissä ja lähellä oloa rakastava niin kuin esimerkiksi Tao. Nyt se viihtyy lähellä paremmin kuin aikaisemmin, muttei edelleenkään ole mikään "sylihalikoira". Yöt se nukkuu mieluiten, jossain rajatussa tai muuten ahtaassa tilassa ja vain käväisee sängyssä.

Mä tykkään ihan valtavan paljon Taavi Tohveli Pahvi Tahpeli Tohpeli Super-Taataasta!<3 Silloin kun mä näin sen ensimmäisen kerran, ajattelin sen olevan täydellinen, mutta nyt tiedän että Taa on paljon enemmän kuin täydellinen. Se onTAAVI!

Paljon onnea myös sisaruksille Jose, Nonnih, Moona, Kitka ja Dani!