Justiinsa kun mä pääsin sanomasta, että Tao ei ole pahemmin tuhonnut mitään levosta huolimatta, niin eikös se tänään säikäyttänyt meidät syömällä sukan. Mä en voi ymmärtää miten se onnistui a) repia sukka pois omasta jalastaan teipeistä ja kaulurista hulimatta b) nielaista täynnä ruskeaa ihoteippiä oleva lastensukka. Yllättynyt

Muutenkin Tao oli hillunut, yrittänyt kaluta tassujaan ja alkanut osoittaa muita turhautumisen merkkejä eilen illalla/tänä aamuna. (möhh, mun ei ois pitänyt sanoa ettei se nyt ole kovin turhautunut) Mutta sitten piti sukkakin nielaista. Yritettiin suolalla oksennuttaa ja pöhh, Taon mieletä suola oli hyvän makuista. Onko muden koirat samaa mieltä? =O No joka tapauksessa ei mitään reaktiota, joten oltiin lähtemässä jo eläinlääkärille, kun mä sit vaan tungin sormet ton otuksen kurkkuun ja huh helpotus se oksensi. Ei mitään hajua saako niin tehdä, mutta ainakin sukka saatiin ulos. Olisi pitänyt ensin yrittää saada oksentamaan pelkällä ´sormet kurkkuun´, mutta toisaalta saattoihan se olla yhteisvaikutus suolan kanssa. Mutta siis tässä tuli sitten ahneen koiran huono puoli syö kaikkea makkarasta, suolaan ja sukkiin, vaikka myös ne pakolliset lääkkeet.

Iltapäivällä menin kentälle tokoilemaan Taon ja Tessun kanssa. Ja höhhöh, olisi pitänyt suunnitella paremmin etukäteen, koska nyt tuli ns. tylsät parin vanhan jo hyvin osatun liikkeen hinkkaustreenit, mitkä ei varmasti tee hyvää ainakaan Taon motivaatiolle.

Yritin ensin Taon kanssa ottaa ruutua, mutta Tao oli 100% sitä mieltä että pienet muoviset kukkaruukut oli sille leluja. Jätin suosiolla kesken ja päätin harjoitella ruutua paremmin suunnitellusti. Sitten otin lyhyitä seuraamispätkiä. Jippii, ne sentäs onnistu. Mielettömän hyvässä vireessä ja tiiviisti, mutta yhden pätkän edisti. Loppuun teimme vielä istumisia ja luoksetuloja. Alkoihan Taolle taas muistua mitä se "istu" tarkoittaa. :) Hassua miten asiat unohtuu. Luoksetulot oli hyviä. Ainoastaan yhden otin viimisen parusasennon kanssa, loput palkkasin ennen kuin koira oli tullut sivulle. Halusin saada vauhtia siihen loppuun, joka aina välillä meinaa hieman hidastua ja tällä kertaa onnistuikin. Meni ylipäätään oikeen kivasti, jollei yhtä ennakointia lasketa. :) Harmittaa vaan, etten suunnitellut tekemistä paremmin, koska Taolla oli koajan ihan hirmu hyvä vire. Olisi kannattanut nyt kunnolla paneutua siihen ruutuun ja seuraamisessa täyskäännökseen tai juoksu osuuteen, jotka tällä hetkellä tökkii, eikä tehdä taaas niitä lyhyitä suoria seuraamispätkiä. nojoo
Sitten Tao tolppaan kiinni ja Tessun vuoro. Tessu oli tänään ihan mahtava! Se oli joutunut olemaan jonkun vartin kiinni tolpassa, kun treenasin Taon kanssa ja sen motivaatio oli ihana. Jäi niin hyvä fiilis! Uskalsin huoletta pitää Tessua ihan vapaana vapaana, vaikka vieressä oli kävelytie, sillä kerrankin toi koira oli oikeasti kiinnostunut siitä mitä minä ja namit teki! Voi söpöys, kun se teki luoksetuloja ihan täydessä laukassa. Ja nopeita istu-maahan vaihtoja. Tessu teki ihan mielettömä hyväl keskittymisellä jonkun reilu 10minuuttia töitä ja se on Tessulle yhtäjaksosta työtä ja se on tessulta jo oikeasti paljon! Lopetin ennen kuin Tessu osoitti pienintäkään tylsistymisen merkkiä ja olen iloinen, että kerrankin oikeasti onnistuin siinä vaiheessa, enkä hinkannut liian pitkään. Nää on niitä päiviä jolloin oikeesti tuntuu saavuttaneen jotain suurta.<3Silloinkun Tessu tekee jotain sen takia että sillä on kivaa, niin on jotain niin ihanaa!

Ja vähän tän aiheen ohi. Voi apua joku voisi kertoa mulle, miten oppia kävelemään korkokengillä viikossa. :ss Ens su konfis ja kauhee stressi, ku tulee puolisukua meille ja mööööh. yhyy mä en ole mekkoihminen. :D Mutta sitten järkkäri.<3 oujeeee!