Tessulla on selkä ihan jumissa kauttaaltaan. Se oli eilen täysin haluton liikkumaan ja kiljahti useampaan kertaan kivusta (5krt?). Ite olin riparilla aamupäivän, mutta äiti vei sitten Tessun eläinlääkärille eikä lääkäri löytänyt oikein mitään näin päällisinpuolin selkeää syytä selän kipeydelle ja jumitukselle. "selkä kauttaaltaan jumissa, hieman myös niskasta, ei selkeää aristuspistettä" Tessu sai 10 päiväksi kipuläkkeen, ja jos lääkkeen lopettamisen jälkeen kipuili alkaa uudestaan, niin sitten pitää mennä tarkempiin tutkimuksiin.

Lisäksi sydämestä havaittiin sivuääni molemmilta puolilta. Ei paha, mutta selkeä. Niin kauan ei pahemmin tarvitse muuttaa mitään, kun Tessu ei oireile, mutta heti kun pientäkin oiretta esim. aamu/ilta yskimistä ilmenee, tulee aloittaa lääkitys. Liikutuksen tulee tapahtua koiran jaksamisen mukaan. Näin sanottiin. Huhtikuussa sydän oli vielä normaali, kun rokotuksia käytin hakemassa.

Eilen iski hirvee ahdistus, kun se maailman kiltein, herttaisin ja hyväsydämisin oli niin raasu ja kipeä. Iltaa kohden kipulääke alkoi onneksi vaikuttaa ja Tessu on taaspirteä ja iloinen. Mua pelottaa että siellä on jotain vakavampaakin. Nyt kun yritän miettiä, niin eikö Tessu ole jo loman alusta pitänyt selkää hitusen köyryssä aina välillä ja jaksanut vähän huonommin lenkeillä. Äääh, miksi me ei silloin jo kiinnitetty huomiota. :( Vai oonko mä vaan kuvitellut, vai kuvittelenko mä nyt vaan. huah on tyhmää olla tyhmä.
Mutta peukut pystyssä, että olis vaan joku pieni juttu!