1289422037_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina kaikilla kolmella oli rokotukset. Tessua pelottaa eläinlääkärissä, joten vähän mietin kannattaisko se viedä eriaikaan, ettei jännittäminen tartu Taaviin tai Taaoon, mutta mentiin sitten kuitenkin samalla. Taavi sai ensin rokotukset ja eihän Taavi edes huomannut että jotain tapahtui. Se seistä napitti pöydällä. Hienosti yhdistänyt pöydän näyttelyihin ja positiivisiin juttuihin, mutta ei niin kiva jos joskus eläinlääkärissä pitäisi tehdä jotain ei niin kivaa, koska yleistäisköhän se heti sen kaikkiin pöytiin. Taavi painoi 7,65kg (nostanut painoa 700g heinäkuusta!) ja oli eläinlääkärin mukaan oikein hyvässä kunnossa. Kysyin että miten kun se syö niin kauheita määriä, niin totesi että ihan normaalia, että monesti urokset alkaa saada massaa ja lihaksia 3-4vuotiaana. Ihan kakarahan tuo on, mutta ihan kiva kuulla sama jonkun muuns sanomana, etten mä nyt ruoki sitä liikaa/liian vähän. :)
Taavin jälkeen Tao ja Taavin annoin äidin pidettäväksi ja se oli aika hassu, yritti vinkua ja piipata takaisin pöydälle. mitäs en ole opettanut odottamaan nätisti. :D Tao oli vähän ujona, mutta itse rokotuksia sekään ei huomannut. Eläinlääkäri totesikin, että Tao taitaa olla meidän kaunosielu. =) Tao oli lihonnut ainakin painossa. 5,3kg. Voisko se olla lihasta tai jotain, koska Tao ei tunnu ihan noin paljon läskistyneeltä kyljistä. Aavistuksen ylimääräistä, mutta mun mielestä selkeästi alle puoli kiloa.
Tessua pelotti hirveesti, ja se jätti varmaan puolet turkista eläinlääkärinpöydälle, kun jäsnkättäessään se hilseli ja pudotti karvaa. Korvissa oli taas hiivaa ja Tessu sai kolmeksi viikoksi korvatipat. Tessu painoi 6,7kg.  
Iltanappuloita en jaksanut tehdä mitään heitin vain lattialle.

Tiitstaina oli LUNTA! Yhden ainoan päivän, mutta kuitenkin oli ja koirilla oli niin siistii. Oli se mustakin aika kiva, varsinkin kun oli puolet valosampaa. :) Iltapäivällä saatin lenkki seuraksi Zoni ja pojat saivat juosta peltorallia. Taavilla meinasi kerran mennä vähän yli, mutta pääosin leikkivät tosi nätisti. Pilkku, pölkky ja pallo ja sitä voi miettiä kuka on kukin. ;) Iltalenkillä Tao napsi lunta, joka lensi kengistä ja Tessu loikki ihan shelttimäisesti. =D Taapi sinkos lubvan saatuaan ihan hillittömään yksin juoksuun ja rämys kaikki pusikot, missä oli isoimmat lumikasat. Ei se yleensä yksin jaksa juosta ihan tolla tavalla. Seuraavana aamuna se oli aika söötti, kun se jäi jumittamaan siihean ainoaan jäljellä olevalla olevaan lumikasaan. :) Iltapäivällä ihan vaan kontaktijuttuja. Illalla laatikon kanssa temppuilua takajalat laatikon päällä ja siitä liikettä vähitellen takajalat laatikon päällä ympäri. Taon kanssa pakittamista stopeilla ja mun ympärikiertämisen yhdistäminen jalkojen välistä luosetuloon.

Keskiviikkona Taolla oli ohjatut agilitytreenit. Rata olisi ollut 15 estettä pitkä, mutta koska mä jumitin, puomi putki kohtaan ei keretty tekemään loppuun. Piirsin ittelleni jonkinmoisen kuvan siitä mitä tehtiin, koska tahdon yrittää sen ajan kanssa. Positiivinen yllätys oli, että Tao irtosi putkelle, vaikka vieressä oli putki paremmin silloin kun en vienyt sit putken suulle vaan lähetin sen kauempaa. Keppejä tehtiin kahtatoista ja kuutta. Super Tao teki kepit vaikeelta puolelta kaikki 12 ja helpolta puolelta aloittaen kesti, mun liikkeen keppien toiselle puolelle ja pujotteli silti upeesti loppuun. Helpolla puolella mä pystyin kuuden kepin kanssa liikkumaan Taon rinnalla ja se kepitti silti loppuun. :) Valitettavasti mä olin tyhmä ja tein muutaman toiston liika ja oli selkeesti väsy. Saatiin kuitenkin ihan kohtuu onnistunut viimeiseksi. Taavi tokoili sumuisella kentällä häiriönä, joku ohikulkeva vähän haukahteleva koira. Eli just sopiva häiriö ja hyvä ei liian vaikea. Taa oli hieno, pääasiassa vaan leikittiin, koska mua väsytti, mutta otin vähän maahamenoja ja sivulle tuloja ja 2 seuraamispätkää. Ensimmäisellä Taavi piti kontaktin ja paikan, mutta tuntui vähän löysältä. Palkkasin vain pienillä sanallisilla kehuilla ja uudestaan. Heti huomattavasti parempi ja löysyydestä ei tietoakaan. Kotona Taon ja Taavin kanssa namiohjatusti kaukojen maahan-seiso-maahan ja istu-seiso-istu vaihtoja.  Taavi on hitaampi, sen kanssa on helpompi huomata meneekö oikein. Hihi, mä taisin keksiä ensimmäisen asian, jossa Taavi kesittyy paremmin kuin Tao. :D

Nyt nukkumaan, väsyttää.