1279315555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Rasiallinen mansikoita, pussilinen herneitä, hyvä kirja, maailman parhaat koirat ja mummolan piha. Mikä voisikaan olla mukavampaa. :)

Nyt on oikeesti kuuma. Ulkona varjossa yli +30 ja auringossa meidän mittari näyttänyt  jopa 37 . Ja sisällä kotona +30 ylöspäin. Treenaaminen on ajoitettu illlalle ja muuten ollaan harrastettu hyvin vahvasti laiskoittelua vaihdellen mummolassa ja kotona. Mummolan pihalla on pieni lasten uimaallas, joten kun ite saa nautiskella lukemisesta ja mansikoista, koirat saa lillua vedessä. Taoa ei saa pois millään. Se varmaan seisois siellä ja lätsyttelis vettä vaikka kellon ympäri, jos kukaan ei käskis pois. Taavikin tykkää ja sen lempipuuhaa on heittää kuminen kilpikonna veteen ja kun se uppoaa niin sukeltaa se ylös. :D Tessu ei altaasta niin innostu, mutta viihtyy varjossa altaan vieressä.

Isän luona on myös ihana ihan iso uima-allas, mutta sinne ei ole koirilla lupa tulla. On se ittelle kuitenkin aikas kiva, vaikkei koirat pääsekkään. =D

Keskiviikkona käytiin Hau Openissa epävirallisissa kisoissa, jossa rata oli sama kuin virallisessa 1.luokan radalla. Tao meni kaksi starttia, toisen Sirpan ohjaamana. Tao voisi olla yli makee, jos sillä olisi kunnon ohjaaja! Sirpa ja Tao meni niiiiiin hienosti!
Taon ja mun rata meni ihan kivasti, (joo vaik se oli yberhuono jos vertaa siihen ku sirpa ohjas taoa mut kuitenki). Lähdössä Tao meinas varastaa. Jotain kiljasinkarjasin jotain et eitule ja Tao pysähtyi. Luvan kanssa sitten liikkeelle. Renkaalle asti meni ihan hyvin, mutta sitten mä unohdin muurin ja ohjasin sen ohi. Saatiin korjattua eikä tullut kuin kielto. Kepeiltä tais tulla sisäänmenossa virhe, en ole varma, mutta keinu oli taas lentokeinu. Pöh mun ois pitänyt näköjään olla vielä selkeempi ja napakampi. Kun ei se treeneis seliseli. ää on kuitenkin jo toinen kerta kuukauden sisään, että nyt pitää varmaan seuraavan kerran kun harjotellaan rataa niin kiljasta varman päälle niin että varmasti kuulee.. Noston takas keinulle (->hyl) ja rata loppuun. Mut toi rata tuntui helpolta ja hauskalta. Elokuussa nää tahtois virallisiin.  =D

1279317812_img-d41d8cd98f00b204e9800998eLyhyesti Taavettimen agilityn alkeiskurssista. Viime kerroilla on käyty läpi välistävedot, pakkovalssi, sylikäännös ja poispäinkäännös.Tää on hauskaa kun nää termit alkaa vähitellen aueta mitä jokapaikassa kuulee. =D Taavelo on hauska koiraeläin ja kaksi viime kertaa on mennyt jo tosi kivasti.

1279318103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Iiks ääks ihan pian me istutaan Taon kanssa junassa matkalla kohti tamperetta ja tokokoetta.  Treenit on ollut ihan hyviä, mutta kokonaisia liikkeitä ei olla tehty moneen päivään. Muutenkin koko viikon treenit on painottanut innokkuuutta ja vauhtia. Tänään enään 1krt vauhtinouto ja ei muuta. Mutta mä ajattelin, kun huomiseks on luvattu kuumaa ja täyttä aurinkoa, joten motivaation on oltava korkein mahdollinen, kun kuuma ilma on meille pahin häiriö mitä mä keksin. Ja kun muutenkin yks sun toinenkin liike vähän hajoilee.


Nyt nukkumaan, miten se ilta vierähti taas näin nopeesti ja kello on noin hirveesti.