Mun on koko kevään pitänyt alottaa Taolle ruudun opettaminen, mutta jotenkin kummasti se on koko aika jäänyt. Nyt kuitenkin viime keskiviikon treeneissä käytiin koko tunti ruutua läpi, joten tällä viikolla ollaan aloteltu sitten sen opettelu.
Mä en vain viel oikein tiedä opettaisko Taolle näyttöruutuna vai täysiieteenpäin juoksemisena ja oikealla kohdalla pyyntö ´seis´. Toisaalta Näyttöruutu tuntuis helpommalta, mutta siinä jouduttais jonkinverran tekee työtä ennakoinnin estämiseksi, mutta sitten taas oppisinko mä sanomaan Taolle seis oikeassa kohdassa, niin sekin voi olla vähän ongelmallisempi juttu. Maton kanssa ei aleta ainakaan alkuun säätämään, kun tämän hetkinen fiilis on ettei se välttämättä Taolle ole se selkein tapa. Joka tapauksessa nyt opetellaan täysii eteen juoksemista ja myös sitten näyttöruutua. Kattoo sit kumpi tuntuu paremmalta, niin jatketaan sillä. Nyt pitää vain kaivaa jostain jotain hiekkaämpäreitä. Nauru

Tänään otin aamulla kolme hihnan luokse täysii juoksemista. (sarjassa "osaa selittää oikein termein" ):>> Jätin Taon paikoilleen, vein hihnan n. 15 metriä eteenpäin ja palasin koiran luokse. Pidin taon pannasta kiinni, katsoin hihnaan (eteenpäin) ja sanoin ssielllä. Päästin Taon pannasta ja sinkos oikein kivasti eteenpäin ja lujaa. Pyysin odottamaan hihnanluona seisten, ja palkkasin kahdella ekalla kerralla namilla, kolmannella lelulla ja namilla.

Ihanaa, enää viikko koulua! I´m happy. Hymy