Ei viime, vaan sitä edeltävä viikonloppu vierähti messukeskuksen voittaja-näyttelyssä. Sirpa oli ilmoittanut Taavin sunnuntaille, mutta mä sain esittää sen. :) Tuomarina norjalainen shelttikasvattaja Gro Svandalsflona. Taavi malttoi esiintyä nätisti, vaikken mä edelleenkään sitä osaa esittää kunnolla. Pöydällä se oli jees ja yksilö liikkeissä ravasi rauhassa ilman haukkumisia tai mitään. Seitsemästä junnuuroksesta Taapi sijoittui neljänneksi ja tuomari sanoi, että mulla on hyvä koira, tuo se uudestaan kun sillä on enemmän turkkia ja leveyttä/massaa. Muutenkin Taavi käyttäytyi koko päivän kauniisti. =)

Taavin arvostelu:
Quite tall tricolour dog. Well shaped head. Good eyes&ears. Would prefer richer angulation in front, but has a good forechest & ribs for age. Still need to get more volume all-over. Free mover. Not in coat today, but good quality. Exc temperament.
JUN- EH4

Shoppailulta ei voinut mitenkään välttyä, mutta suurin osa ostoksista päätyi koirien joululahjoiksi eli odottamaan aattoa. :) Vähän luita heti syötäväksi kiltille Taaville ja kiltisti kotona odottaneille Taolle ja Tessulle. :)