Viime viikonloppu 21.8-23.8 vietettiin Taon kanssa Urjalassa shelttileirillä. Laiskana ihmisenä mä saan kirjoitettua vasta nytten blogiin, mutta tässä tulee pieni kooste mukavasta viikonlopusta. :)

Perjantaina suunnattiin Taon kanssa Riihimäelle junalla, mistä sitten jatkettiin Hannan (+elvis, dea, zen) ja Marillan(+mila) kanssa kohti Urjalan Taikayö campingiä. Perillä hilattiin tavarat mökkiin ja asetuttiin taloksi. :)Meidän mökissä oli siis Hanna+Elvis, Dea ja Zen, Marilla+Mila, Satu+Saana, Sani ja tipi (tulivat lauantaina), Marika+Tinka ja Johanna+Nakke. Niin ja sitten minä ja Tao. Siinä riitti ihan vilskettä, mutta hirmu hyvinhauvelit oli eikä suurempia kahakoitakaan tullut.
Perjantai kului ruokailun ja ulkoilun merkeissä. Ilemmalla oli myös makkaran paistoa, ja Tao kävi kerjäämässä muilta naminamia, kun maama oli ihan tyhmä ja ei ottanut makkaraa. ;) Illalla mamin oma pystykorva oli ainakin ihan väsyväsy ja tunki kylkeen kiinni nukkumaan. Kai se ihan hyvin oli nukkunut, mitä nyt yöllä vähän liikuskellut?

Lauantaina aamu alkoi koirien lenkityksellä. Hauvelit veti vauhdikasta mettärallia, jonka jälkeen emännät siirtyivät aamupalalle koirien jäädessä mökkiin. Oli muuten panostettu aika tosi paljon ruokiin! Mun tuli viikonlopun aikana syötyä ihan taju paljon! Aamupalan jälkeen oli luontopolku, jolla oli 13 kysymystä. Tiimimme HotDogs sijoittui lopulta jaetulle ensimmäiselle sijalle kahden muun joukon kanssa. En mä ite ois tietänyt puoliakaan, mutta onneksi muut olivat viksuja. ;D Kaksijalkaisten etsiessä rasteja, koirat saivat temmeltää omia leikkejään. Seurana oli myös ihana Riimi-sheltti 6kk+emäntä.

Iltapäivällä oli hauskan temppuradan vuoro. Tehtävänä oli ensin koiran mennä vapaalla tyylillä yksi hyyppy, sitten omistaja pujotella peruuttaen kepit koira mukana, sitten omistajan piti mennä merkityllä alueella viisi kertaa hulavanteen läpi, neljäntenä oli roskiksen kierto ja jalkapallon kanssa tötsien pujottelu (koiran piti myös pujotella mukana), sitten lyhykäisen putken läpi ja viimeisenä nakkien syönti laudalta ja maaliin juoksu. Vaikea arvata, että Taon lemppari oli syöminen. ;) Taotao teki radan iloisen vikkelästi, mitä nyt maama jäi kattomaan, että oho se meni jo putken hupsista keikkaa. :D Sijoituttiinpa sitten ensimmäisiksi ja saatiin sauvakävelysauvat + namitikkuja ja narulelu. Pitääköhän tässä alkaa harrastamaan sauvakävelyä? ;D Hihee, mutta tommoset radat on jotenki ihan äly kivoja, kun niissä on kaikkea hassua. =))

Pienen tauon jälkeen oli juoksukisa, jossa koiran piti juosta pieni matka niin lujaa kun jaloista pääsee omistajan luokse. =) Taotia piti Satu kiinni ja minä kutsuin. Hauveli juoksi vikkelästi ja sijoittui vielä neljäneksi. Hihii jejeee. :)) Sheltit on jotenki niin kauniita silloin kun ne pinkoo täyttä laukkaa johonkin. Molempia pikkukisoja oli hirmu hauska seurata! 

1251635935_img-d41d8cd98f00b204e9800998etao odottelee vuoroa juoksemaan. :))

Jossain vaiheessa koirat pääsi rannalle pulikoimaan. Tao ei oikeastaan yhtään innostunut kuin ihan vähäsen kahlaamaan, vaan juoksi mieluummin rannalla.Kaiken toiminnan välissä oli ruokailua ja kahvitaukoja. Illemmalla oli sauna ja makkaran/lettujen paistoa (nami, oli muutes taju hyviä lettuja!) Sitten nää laulo karaokena Daa-da-daan, mutta mä mieluummin kattelin kun ei lauluääntä ole edes ukkonooaan. :D

Sunnuntaina oli ensin esteri lähderannan luento sheltin rotumääritelmästä. Perjaatteessa mielenkiintoista, mutta mulla meni puolet ohi, kun en ihan onnistunut ymmätrtämään mitkä mittasuhteet meni miten ja häh.

Lopuksi oli leirinäyttely tuomarina esteri lähderanta. Tao esiinty hirmu nätisti, ja pöytäkin meni hyvin vaikkei se ole ollut pöydällä, kuin viimeksi tuusulan näyttelyssä heinäkuun alussa. Liikkuessa se tais vähän kattella mua, mutta mitä pienestä. Suullisesti meille sanottiin että, suora edestä, lyhyt lantio katsotan miten vaikuttaa hännän kantoon. Arvostelussa luki erinomainen väri, korvat tahtovat nousta pystyyn ja sitten jotain mitä mä en nyt muista. Tao lisäksi mitattiin lauantaina ja tulokseksi saatiin 32cm. Maaman PIKKU kiwa.<3  :)) Sitten mä sain vielä esittää satun Saanan ja voi herttanen miten koira voi olla sellanen. :o Se vaan seiso ja ravas ilman että mä tein yhtään mitään. Siis iha uskomattoman hiano!!! :)
Leiri loppui munkin syöntiin ja kahviin ja päästiin Satun kyydillä Riihimäelle.

Kiitos superpaljon Marilla+Mila, Satu+Saana,Sani,Tipi , Hanna+Elvis, Dea, Zen ja Marika+Tinka  mahtavasta leiriseurasta!!!  =))

Sunnuntaina leirinjälkeen käytiin Taon kanssa mummia ja ukia tapaamassa riihimäellä kun oltiin ja illalla suunnattiin kotiin. Oli muuten koira aika superhyper väsynyt. =D 

1251638812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Väsynyt leiriläinen pasilan iltahämärässä. :)