Maanantaina ohjatuissa agitreenit meni kyllä aika lailla jotain sinnepäin.. :D Tao kävi ylimääräisillä kierroksilla ja ohjaaja ei helpottanut tilannetta olemalla ihan unessa ja sähläämällä jotain omaa. Tao olis mennyt ihan superisti, jos olisin pitänyt sitä rautasessa komennossa ja oikeesti käskemällä käskenyt sen, mutta huah kun meni taas siihen että mä vaan mutisen jotain omaa enkä edes ohjaa sitä eleillä.. Koirahan sitten vaan sinkoili sinne tänne oman mielensä mukaan. . Kerran "kaunis" lentokeinu, kun keinu sattui olemaan hauvelin nenän edessä, mutta vire oli niin korkealla ettei Tao edes tajunnut jotain outoa taphtuneen vaan sinkosi jo seuraavaan paikkaan.. Uagghh no joo siinä vaiheessa pieni mies joutui kyllä jäähylle rauhoittumaan, ja rauhallisemmin uusi yritys vähän ajan päästä. Kyllähän koira pysähtyi, mutta mä sain oikeasti karjumalla karjaista sille että odota. Toko kentällä tai kotona, jos sille jotain sanois samalla äänellä niin Tao olisi jo selällään anteeksanteeks, mutta tuolla se juuri ja juuri pysähtyi ja yritti keinun laskeuduttua vielä livistää ennen aikojaan. Hmm, kuka tulisi kiskomaan mua hiuksista ja sanomaan, että mä voisin huomata ja toimia koiran mielentilojen mukaisesti? Olla jämäkkä ja vaatia oikeasti kun se käy kierroksilla ja osaa ja tahtoo..
Positiivista oli, että kepit on edistynyt hirveästi. Taolle helpoimmasta suunnasta mä pystyn 12 keppiä vaan hölköttelemään vierellä ja se suorittaa ne ite. Sisäänmeno ja muista suunnista pujotteleminen on vielä paljon enemmän vaiheessa, mutta edistystä silti.Puomin kontaktit otti hyvin,

Nojoo yhteen veto maanantain treeneistä on aika simppeli - tao osais, mä en.

Muutama kuva (c) http://emmas.pictures.fi/kuvat/


1252439900_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kepit jeee

1252439957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pöytä

1252440004_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Putki

1252439942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Treenien jälkeen :)

Tiistaina oli Agility D-kurssin viimeinen kerta. Meitä oli paikalla vain kolme, joten kerittiin hyvin tunnissa tekemään 16 esteen rata jokainen kolme kertaa ihan. Perjaatteessa supersimppeli rata, jossa vaikein kohta oli a, jonka molemmilla reunoilla oli putki. Ensimmäinen kerta mulla ja Taolla meni aika ehhehe. Alku meni sekasin ja loppu vielä sekvammin.. Siitä ei sen enempää, riittää varmaan jos sanon että kouluttajan kommentti oli "oikeesti mä lyön sua tällä mehupurkilla päähän jos sä seuraavan kerran ohjaat yhtä löysästi" :D Seuraavat kaksi kertaa menikin jo sitten paremmin. putket ja aa vierekkäin on meille vielä hirmu vaikee, mutta kyllä Tao oikeeseen meni, kun suunilleen koiran nenä kädessä kiinni mentiin putken suulle. Jotain hyppyjä vinoittain, jotka meni perjaatteessa oikein, mutta hirmu laajoin kaarroksin. Kepit oli ok, vaikeemmalta puolelta, mutta Tao haki hirmu innokkaasti pujottelemaan, rengas ilman ongelmia, pöydälle pysähtymisee tarvitsi aika napakan käskyn pysähtyäkseen, kontaktit hyvin, pussiin ei ongelmia..
Tao on vaan niin hauska otus<3