yberällötymäliike. siis miten koiran voi saada ees haistelemaan ja ihan tyhmä muutenkin. *mutinaa*
JEEEEEE
5 kapulaa näkyvissä ja Tao tuo oman! Sivuseikkana että se haistelee koko matkan kapuloille asti. =D Mutta mitä pienestä vielä, kun se tuo OMAN. Melkein vuosi meni vain yhden kapulan haistelun opetteluun (okei talvi välis, puolvuotta) ja nyt parissa päivässä oon saanut kapuloita lisättyä ja tänään näkyville pois ruohon seasta! Jes! Taon häntä on aika söötti, kun toinen tekee töitä niiin keskittyneesti ilolla. ;)

Liikeestä istuminen on kanssa kiva! Tänään jäävien erottelua (istu, maahan seiso) ja Tao teki oikein kaikki kerrat. :) (Joikaisesta 2-3 toistoa sekalaisessa järjestyksessä.)

Taavi ei ole nyt tokoillut. Mua ei nyt yhtään inspaa seuraamisen opettelu, ja kun siinä olis mieli ensisijaisen tärkeä niin ei sitten tehdä. Ehkä muutama temppu tähän väliin naksutellen, koska se ei tällä hetkellä tarjoa toimintaa kovin vahvasti, vaan jää haukkumaan ihmeissään jos nami ei tuu. Sen sijaan kakara meni tänään saunaan ja oli hyvin onnellisena ylälauteella. Ja ihan möks, kun joutui pian pois. Taa on hassu! :)