1281198171_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agility:

Maanantai, alkeiskurssi
Hyppy-uu putki-hyppy-hyppy-uu putki-hyppy-hyppy.
Ihan helppoahan se voisi olla, vaan ei ole. ;D Mutta tosi hauska. Lähdössä ei tällä kertaa ollut pahempia ongelmia jeee! Sain juosta kokonaan sivuttain hartiat siihen päähän putkea, jonne halusin Taavin menevän ennen kuin Taapeli tajusi kumpaan päähän piti mennä. Hypyissä oli rimat, mutta en muista millä korkeudella (30cm?).
Muutenkin mä en osaa yhtään hjata Taavia. =D Tao on päästänyt mut niin helpolla, kun se on oppinut arvaamaan mitä mä saatan tahtoa, mutta Taavi ei tietenkään osaa lukea kunnolla ohjausta puhumattakaan superepäselkeää ja huonoa sellaista.
Muuri, suora putki, pituus suoralla Taavilla ei ollut mitään ongelmia. Paitsi että meidän pallo katosi  pusikkoon.
6 keppiä ohjureilla
Jeejee! Ei voi muuta sanoa. Taavi on tajunnut idean ja tekee yhtä hyvin olin mä kummalla puolella tahansa. Ei se ole nopea, ja on vielä ohjurit, mutta hei silti! Jeejee!

Kotona
Porras/patjakontakteita
Voivoi, kun se on taitava!<3 Pystyn jo liikkumaan vähän eteenpäinkin. Taakse ei kuitenkaan vielä pysty jäämään. Pitäisi vaan siirtää puomillekkin, kun siinä ei toimi ollenkaan niin hyvin.
Jalkapallomaalin kiertämistä
Kasvatetaan hitaasti etäisyyttä. Tänään tarkoituksena kiertää puita.

Toko ja temput:
Metallikapula
Naksuttelin nostamista. Tätä pitää varmaan jo vähän vaikeuttaa.

Sivulletulot
Ajan kasvattaminen sivulla ollessa, kuitenki niin että kontakti pysyy. naksutellen. Maltti ei ihan meinaa riittää, joten edelleen junnataan siinä muutamassa sekunnissa. Sivulle tulot on nättejä, ja useimmiten pomppu käteen on jäänyt pois!

Kirjalla pyöriminen
Etutassut kirjalla, takatassut maassa. Tajushan se sen!

Jalkojen välistä pujottelu
Vasta aloitettu. Jonkin aikaa Taavi yritti tarjota pelkkiä sivulletuloja, mutta nyt se menee jo kertaalleen välistä ennen palkkaa.