Tän päivän ohjatuista tokotreeneistä malminkartanon sirkuskentällä jäi hyvä fiilis! Tao oli koko tunnin hyvässä vireessä ja keskitty erinomasesti.  Joka kerta, kun palkkasin lelulla niin oli innostunut leikkimään ja välillä jopa hyvin intensiivisesti ja ihan niinkuin tositosi innoissaan (ja välillä kohtuullisesti).

Luoksepäästävyys, ei ongelmia. istui vaan ja oli.

Paikalla makuu, Muuten tosi hyvä, varma ja rauhallinen, mutta lopussa otti jotain hajua ilmasta ja katsoi sivuun. En reagoinut mitenkään ja pian koira tajus itse katsoa keskittyneesti taas eteenpäin. Otin vikan perusasennon myös ja nousi kerrankin suoraan.

Liikkeestä maahanmeno x2, seuraaminen oli ihan hyvää ja meni maahan heti ja nopeasti. Iloinen. :)<3 Vapautin maasta ilman perusasentoa.

Liikkeestä seisominen, hmmm mielenkiintosta mun koira on unohtanu käskyn merkityksen. Heitti maahan, kun sanoin seis. Tein ehkä joku kymmenen täysin käsiavustettua toistoa, jotka meni sillätavalla hyvin. Pitää vaan nyt palauttaa Taolle takaisin seisominen ilman käsiavustusta.

Luoksetulo, liikkeenomaisesti. Palkkasin lelulla. Tao teki hyvin. :)<3

Nyt Tao oli mun mielestä rento ilonen, kun viime keskiviikkona mulla oli sellai fiilis, että Tao oli lievästi paineistunu musta ja teki liikkeet vähä jäykästi tai sillee ja ei oikein leikkiny jne. Mutta nyt hyvin. =))